Prefab Woning Houtskeletbouw Elementen Leverancier

Informatiepagina's Houtskeletbouw

Houtskeletbouw Producten

Er is hard gewerkt om alle pagina's m.b.t. houtskeletbouw online te plaatsen. Er is onlangs veel informatie geplaatst op de website. Er zijn onder ander artikelen over houtskeletbouw bergingendakenwanden, vloeren, complete woningen en dakkapellen. Daarbij wordt ingegaan op techniek, productiemethoden, geschiedenis, herkomst, voor- en nadelen en nog veel meer! Houtskeletbouw is een veel gebruikte bouwmethode. Vooral in de huidige welvarende economie wordt er bij veel woningen gebruik gemaakt van de bouwmethode. Het maakt daarbij niet uit om welk bouw onderdeel het gaat. In elke woning zit bijna wel een onderdeel wat prefab geproduceerd is in een houtskeletbouw fabriek.

Houtskeletbouw (HSB) is een hoogwaardige prefab bouwmethode met een houten geraamte. Met deze bouwmethode laat u relatief snel een uiterst duurzame en betaalbare woning bouwen. De platformmethode is de meeste bekende stapelmethode welke door menig houtskeletbouw leverancier wordt gebruikt. Er zijn veel specialisten in het bouwen met houtskeletbouw. In de jaren ‘70 werd de techniek vanuit Canada geïmporteerd naar Nederland. Vandaag is houtskeletbouw niet meer weg te denken en wordt veel toegepast in de bouw. De meest gebruikte toepassing is een scharnierdak. De kapconstructies van nieuwbouw woningen zijn vrijwel allemaal gemaakt van HSB.

 

Informatie Houtskeletbouw 

Wij hebben veel kennis m.b.t. houtskeletbouw. Onder de kop advieswerk zijn een aantal pagina's geplaatst welke essentiële informatie bevatten. Er is veel kennis van bijvoorbeeld; brand, constructief advies, damp open bouwen, geluid, luchtdichting, overspanningstabellen, rc berekeningen en rieten daken. Dit is essentiële basis informatie voor de bouwmethode. Uitgebreidere kennis hebben wij in huis.

 

Prefab Bergingen

Bij nieuwbouw van woningen zijn aannemers verplicht een prefab berging bij de woning te plaatsen. Deze berging kan vrijstaand worden geplaatst maar kan ook inpandig worden opgelost. De aannemer is verplicht om een berging van minimaal 5 m² te leveren. Bij seriematige rijwoningen wordt vaak door de ontwikkelaar of aannemer gekozen om vrijstaande prefab bergingen te plaatsen. Het is een geïndustrialiseerde prefab berging met standaard opbouw, afmetingen en materialen.

 

Offerte aanvragen?

Wil u graag een vrijblijvende offerte aanvragen? Wij kunnen u binnen zeer korte tijd van een offerte voorzien. Na acceptatie van de offerte kunnen we snel tot levering overgaan. Snelle levering is onze kracht.

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.